Konfirmation/Konfirmander

Her tilmelder man sig  konfirmandforberedelsen. Man skal bruge MitID, og BEGGE forældre skal underskrive(på nær ved eneforældremyndighed) inden vi kan se konfirmanden. Så den ene forælder udfylder og den anden forælder får en mail med et link hvor man kan underskrive/eller de kan gå ind på tilmeldingslinket og underskrive direkte. (OBS på at man skal vælge Bryrup sogn som både forberedelses og konfirmationssogn ). Vi skal nok sørge for at konfirmationen registreres i det korrekte sogn efterfølgende

Desværre har man fra centralt hold ikke adskilt tilladelse til at gå til konfirmandforberedelse fra selve konfirmationen, så man bliver nødt til at krydse af til begge dele, men der er naturligvis ingen tvang og man må gerne deltage i konfirmandforberedelsen selvom man er uafklaret eller ved, at man ikke vil konfirmeres.

Senere vil I modtage en mail med et link til vores konfirmand-”intranet”, hvor vi har nogle spørgsmål der skal besvares og samtykker der skal gives.

Undervisningen er torsdage(B-klassen) & fredage(A-klassen) kl. 8.15-9.45 i sognehuset i Bryrup, Hovedgaden 3, men ikke i alle uger, så tjek lige datoerne  i kalenderen nedenfor.

Konfirmandforberedelsen består også i at gå i kirke, dvs deltage i en gudstjeneste i folkekirken. Se hvornår der er gudstjenester på www.voreskirker.dk eller i Den lokale Avis på næstsidste side.

Som konfirmand skal man i løbet af konfirmationsforberedelsen, deltage i en gudstjeneste mindst 10 gange, hvoraf mindst en gang er i julen og en gang i påsken . Man kan godt gå i kirke andre steder end her hos os af og til. Hvis man mister en undervisningsgang pga ferie eller lign. (men ikke sygdom), skal man en ekstra gang i kirke. Vi tæller fra 13. august 2023.

Konfirmationsdagene bliver:

Lørdag d. 27. april 2024 kl. 9.30 & 11.00 i  Bryrup kirke
(kl. 10.00 hvis der er få)
Søndag d. 28. april 2024 i kl. 9.30 Vinding Kirke og kl. 11.00 i Vrads Kirke

Fredag d. 26. april 2024 kl. 15.00 i Bryrup

Desværre kan jeg ikke garantere at alles ønsker om konfirmation kan imødekommes; vores kirker er så små, så alle kan ikke være i den samme kirke på en gang! Men det plejer at gå op uden at nogen bliver flyttet. Der hvor mange konfirmeres sammen, er der plads til færre gæster.

Jeg glæder mig meget!

Med venlig hilsen

sognepræst Inge Røndal

51 32 24 12 el. inra@km.dk , Kirkevænget 1, 8654 Bryrup, kontor Hovedgaden 3

 

KONFIRMATIONSDATOER FREM I TIDEN

   Konfirmandforberedelse A-klassen

   Konfirmandforberedelse B-klassen