Udgivet tir d. 1. okt 2019, kl. 00:00

Mit navn er Bodil Jørgensen, født og opvokset på landet i Flø ved Brande i 1952.
Jeg har altid tegnet og malet helt fra jeg var lille, hvor jeg malede på salpeterssække (brune papirssække) der kunne deles så der blev mange stykker at male på. Også marksten fik en omgang maling med vandfarver.

Jeg har været på adskillige kurser, både på aftenskole og hos professionelle kunstnere i årenes løb. Desuden har jeg været på Silkeborg kunstskole.

Jeg bliver inspireret af mange ting, farver, musik, skyer, lys, sindstilstand, men det vigtigste er naturen. Jeg elsker at male i stærke farver med store armbevægelser, men eksperimenterer med nye malemåder. Tiden flyver afsted og jeg glemmer tid og sted. Jeg maler med akryl, tusch, farvekridt, blyanter mm.

Jeg har udstillet rigtig mange steder bla. banker, cafeer, biblioteker, gallerier, kunstforeninger, fabrikskantiner, plejehjem.

Jeg er medlem af Creagive , en kunstforening hvor vi maler og udstiller sammen. Desuden er jeg i øjeblikket med til at oprette et kreativt værksted i Doc Arends i Brande (det gamle sygehus) , her bliver jeg inspireret af andre kreative damer.

Bodil Jørgensen
Gl. Thyregodvej 1, 7330 Brande

Kategorier Generelle nyheder